PRAVILA ZA UČEŠĆE U FOTO-KONKURSU “WELEDA INSPIRACIJA 2024”

23. aprila 2024.  |  Foto-konkurs Foto-konkurs Preporuka

PROPOZICIJE

Konkurs traje do 20. oktobra 2024. godine.

– Weleda-Doživi prirodu odabrana je tema našeg ovogodišnjeg foto-konkursa Weleda inspiracija, koji organizujemo od 2016. godine, sa željom da umrežimo razmišljanja svih vas koji prirodu volite, štitite i u njoj uživate.

– Kroz Weleda inspiraciju smo započeli prvu globalnu kampanju „Ti si priroda“ krajem 2019. godine, oslanjajući se na ključne vrednosti našeg brenda, a ove godine, pridružite nam se u širenju „zelenih“ ideja.

– Fotografije treba da odgovore na temu: Weleda-Doživi prirodu.

Želimo da vas okruži mir, da oko vas bude zeleno i smeđe, da čujete ptice i osetite kako vam stopala uranjaju u travu i meku zemlju pod njom, u nataloženo lišće u šumi. Želimo da bude što manje tragova ljudi oko vas. Želimo da ispred sebe vidite samo udaljene vrhove planina u magli, odraz oblaka u jezeru, livade sa ponekom kućom u daljini.

U okviru ovogodišnjeg foto-konkursa „Doživi prirodu“ želimo da nas vodite na svoja omiljena mesta u Srbiji. Želimo album pun proplanaka, livada, litica, potoka, šuma, jezera, vodopada, klisura, pećina… Želimo da pod tagom #Weledainspracija2024 otkrijemo mapu predela koja nam nude prostor da udahnemo punim plućima, pustimo brige, prepustimo se lekovitim zvucima, mirisima i bojama prirode.

– Za učešće u konkursu neophodno je da fotografije budu javno objavljene na vašoj Facebook ili Instagram stranici sa tagovima #Weledainspiracija2024 i @WeledaSrbija.

– Nije obavezno da na fotografijama budu Weleda proizvodi.

– Neophodno je da fotografije budu originalne (autorske) – njihova autentičnost će se proveravati.

– Fotografije za konkurs moraju biti kvadratne ili pravougaone (uspravne), visoke rezolucije (podešavanje telefona na najveće moguće fotografije, ako slikate telefonom) i sačuvane u originalnoj veličini, zbog štampe u Weleda kalendaru.

– Ako vaša fotografija bude odabrana, original ćete poslati na e-mail adresu: weleda@doing.rs.

– Deo najzanimljivijih fotografija tokom konkursa delićemo na Facebook i Instagram stranicama Weleda Srbija. Nećemo objavljivati sve fotografije pristigle na konkurs.

– Žiri će na kraju konkursa odabrati 13 fotografija koje će biti štampane na zidnom kalendaru Weleda Srbija za 2025. godinu: 12 fotografija za svaki mesec i jednu za naslovnu stranu.

– Organizatori imaju pravo da fotografijama dobijenim na ovom konkursu raspolažu u vlastite promotivne svrhe u elektronskim ili štampanim medijima (na primer, objavljivanjem na stranicama svojih društvenih mreža) uz navođenje autora. Dalje širenje fotografija ne možemo kontrolisati i za to ne snosimo odgovornost.

– Autore fotografija odabranih za novi kalendar nagradićemo vrednim poklonima – paketima Weleda kozmetike za negu i higijenu lica i tela, a autora naslovne fotografije velikim (porodičnim) Weleda paketom. U paketima će biti i Weleda kalendar 2024.

– Odabranih 13 fotografija objavićemo na našim društvenim mrežama (Facebook i Instagram) sredinom novembra 2024.

Uvoznik Weleda asortimana za Srbiju,
Do-Ing Beograd

U Beogradu,
23. aprila 2024. godine