Lift Integral – za zaglađivanje bora i zatezanje opuštene kože lica

20. januara 2023.  |  Novitet Preporuka

Kozmetika koja se oslanja na nauku, inspiriše se estetskom medicinom i obezbeđuje raskošno senzorno iskustvo, mora da povremeno, u skladu sa novim naučnim znanjima i zahtevima klijenata redefiniše svoje linije nege.

,,Razumemo jezik kože” poručuje Lierac i nastavlja misiju reprogramiranja mehanizama kože za dugoročne rezultate, uz dve obnovljene linije: liniju za čišćenje kože sa 4 proizvoda različitih tekstura i Lift Integral liniju za zatezanje opuštene kože lica i zaglađivanje bora. Prateći ekološke trendove, Lierac nam sada omogućava da teglicu za kremu u Lift Integral liniji kupimo samo jednom, a da potom kupujemo dopune kreme u dopunskom pakovanju.

Čak 95 do 99% sastojaka novih linija je prirodnog porekla, sve formulacije su veganske i bez kontroverznih supstanci poput silikona, polietilen glikola (PEG) i fenoksietanola. Svi proizvodi su testirani pod dermatološkim nadzorom i pogodni za sve tipove kože, uključujući i osetljivu kožu. Proizvedeni su u Francuskoj.

LIFT INTEGRAL LINIJA ZA ZATEZANJE OPUŠTENE KOŽE LICA I ZAGLAĐIVANJE BORA

Visok procenat prirodnih sastojaka (minimum 97%), inovativni sastojci poput ribonukleinske kiseline ruže kao i ekstrakta crne lale i luksuzna, staklena ambalaža zasluženo će zauzeti omiljeno mesto u rutini nege mnogih dama.
Poput pažljivog arhitetke, Lift Integral inovativnim Stukturnim lifting kompleksom deluje kao podsticaj za sintezu tri esencijalna elementa naše kože – kolagena, elastina, hijaluronske kiseline, ali i na glikoproteine koji ove strukture povezuje.

Strukturni lifting kompleks sadrži tri elementa:

1. RNK ruže – 100% prirodni sastojak koji potiče od plemenite ruže iz Grasa u Francuskoj, odgajane bez pesticida, čija je uloga stimulisanje sinteze kolagena i njemu pridruženog glikoproteina.
2. Ekstrakt crne lale iz Holandije – za sintezu elastina i njemu pridruženog glikoproteina, fibrilina. Ekstrakt crne lale Lierac je patentirao nakon sedam godina istraživanja, kao 100% prirodni sastojak.
3. Hijaluronska kiselina male molekularne mase prirodnog porekla vraća jedrinu koži.

Nova linija uključuje četiri proizvoda:

Lift Integral Dnevna krema 50ml sadrži čak 98% sastojaka prirodnog porekla koji imaju ulogu da zategnu i hidriraju samu kožu, zaglade bore čineći ih manje vidljivim, a sve to utičući na prirodne rezerve kolagena, elastina i hijaluronske kiseline i na glikoproteine koji ih povezuju.*

Lift Integral Noćna krema 50ml sadrži 97% sastojaka prirodnog porekla, intenzivno neguje, regeneriše, koži vraća čvrstinu, elastičnost i jedrinu kako bi bore i opuštena koža bili manje vidljivi. Lift Integral Noćna krema ne ostavlja masan film na koži. *

Lift Integral Serum 30ml sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla, intenzivno deluje na zatezanje kože koja je izgubila jedrinu, kao i na zaglađivanje bora na licu. Lift Integral Serum kožu čini baršunastom i mekom.

Lift Integral Krema za zonu oko očiju 15ml pomoću 97% sastojaka prirodnog porekla, nežnoj zoni vraća čvrstinu, elastičnost i jedrinu. Keramički aplikator koži pruža trenutni osećaj svežine, a pored zone oko očiju ova krema se može nanositi i na zonu nazolabijalnih bora (oko usana).

*Kada potrošite Lift Integral Dnevnu i Noćnu kremu možete kupiti samo dopunsko pakovanje.

Otkrijte Lift Integral