Noreva Nagradni konkurs

13. oktobra 2022.  |  Foto-konkurs Foto-konkurs

NAGRADNI KONKURS

Oktobar je specijalni mesec za Noreva brend. Mesec kada smo više nego ikada posvećeni koži sa nepravilnostima. Uzimajući u obzir činjenicu da je stanje lica promenljiva kategorija, želimo da odaberemo 3 dobitnika koji će dobiti priliku da, uz pomoć naših stručnih saradnika, neguju i prate napredak kože svog lica.

PROPOZICIJE

Kompanija (u daljem tekstu: „Organizator“): Do-Ing D.O.O., na adresi Kneza Miloša 82,11000, Beograd,Srbija, koju zakonski zastupa Milan Žunić, organizuje nagradni konkurs.
Za učešće u konkursu neophodno je da se ostavi komentar ispod objave na Instagram profilu @NorevaSrbija, odnosno da se odgovori na sledeća pitanja:

1. Kakav je tip i stanje Vaše kože?
2. Zašto baš Vi treba da budete jedan od dobitnika,
kao i da u istom komentaru tagujete jednu osobu.

Tri odabrana dobitnika dobiće paket proizvoda za negu i higijenu masne kože sa nepravilnostima koji je formiran isključivo i u skladu sa potrebama kože odabranih pobednika.

Nakon proglašenja pobednika konkursa, isti će biti u obavezi da razgovaraju sa našim stručnim saradnicima (ukoliko je pobednik iz Beograda, može lično doći na razgovor, a ukoliko je iz drugog grada, može stanje svoje kože pokazati kroz slike/video poziv).

Takođe, pobednici konkursa se obavezuju da će brendu javiti napredak nakon mesec dana korišćenja i nakon dva meseca korišćenja Noreva proizvoda.

Pobednik konkursa učešćem u njemu daje svoju dozvolu da se krupni kadrovi nepravilnosti na licu koriste u promotivne svrhe. Slike na kojima se vidi celokupno lice neće biti javno objavljene.

Uvoznik Noreva asortimana za Srbiju,
Do-Ing Beograd

U Beogradu,
Oktobar 2022. godine