loading
LIERAC PHYTOLASTIL – KONCENTRAT ZA KOREKCIJU STRIJA, 100ML

LIERAC PHYTOLASTIL – KONCENTRAT ZA KOREKCIJU STRIJA, 100ML

100 ml

Vodeći proizvod za korekciju strija još od 1975. godine! Koncentrat pomaže u prevenciji novih i smanjivanju vidljivosti već postojećih strija nastalih u pubertetu, trudnoći ili usled promene kilaže. Koncentrat se koristi na područjima koja su podložna stvaranju strija – na stomaku, butinama, grudima i zadnjici.
Koncentrat deluje pomoću visokog procenta biljnog kompleksa virka, bršljena i preslice koji pospešuju obnavljanje kože. Ova tri botanička ekstrakta su bogata flavonidima i taninima, imaju antioksidativna svojstva i silikon koji pospešuju proizvodnju kolagena i elastina koji oporavljaju epidermis i zatežu dermis. Sadrži 98% sastojaka prirodnog porekla, nema miris i ne ostavlja mastan film. Koncentrat se veoma lako upija i pogodan je za trudnice. Za sve tipove kože.
Dokazani benefiti:
Posle 24h: +118% epidermis je regenerisan i obnovljen*
Posle 2 meseca: Strije su 2x manje vidljive**
4D korekcija: boja, dužina, dubina i širina strija su smanjeni.
*AIP test kompleks. Imunobojenje keratinocita in vitro – Proliferacija i migracija keratinocita koji pokrivaju leziju
** Klinička studija na 38 volontera koji su 56 dana nanosili proizvod 2 puta dnevno – Kliničko merenje

Preporučena maloprodajna cena: 3580 rsd.

Naneti koncentrat ujutru i uveče laganim kružnim, masažnim, pokretima na područja obuhvaćena strijama. Koristiti 8 nedelja. Nakon 8 nedelja proizvod koristiti jednom dnevnom dok ne dođe do poboljšanja. Za najbolje rezultate nanositi redovno. Rezultati su uspešniji ukoliko se korekciji strija pristupi što ranije. Izbegavati nanošenje na grudi tokom dojenja.
AQUA / WATER / EAU. PROPANEDIOL. CARBOMER. ALCHEMILLA VULGARIS LEAF EXTRACT. TROMETHAMINE. HEDERA HELIX (IVY) LEAF/STEM EXTRACT. SODIUM BENZOATE. EQUISETUM ARVENSE EXTRACT. CETEARETH-30. CITRIC ACID. TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE. 59B-1. Lista sastojaka može biti podložna promeni. Savetujemo vam da listu sastojaka proverite na poleđini samog proizvoda.