loading
LIERAC PHYTOLASTIL – GEL ZA PREVENCIJU STRIJA, 200ML

LIERAC PHYTOLASTIL – GEL ZA PREVENCIJU STRIJA, 200ML

200 ml

Phytolastil gel pomaže u prevenciji stvaranja novih strija u pubertetu, trudnoći i zbog promena u kilaži. Gel se koristi na područjima koja su podložna strijama – na stomaku, butinama, grudima i zadnjici. Hidrira kožu i odmah umanjuje zatezanje.
Gel deluje pomoću biljnog kompleksa virka, bršljena i preslice koji pospešuju obnavljanje kože. Ova tri botanička ekstrakta su bogata flavonoidima i taninima, imaju antioksidativna svojstva i silikon koji pospešuju proizvodnju kolagena i elastina koji oporavljaju epidermis i zatežu dermis. Sadrži 97% sastojaka prirodnog porekla, nema miris i ne ostavlja mastan film. Gel se veoma lako upija i pogodan je za trudnice. Za sve tipove kože.
Klinički izmerena efektivnost:
78% sprečava pojavljivanje novih strija. *
*Klinička studija na 37 osoba koje su proizvod koristile od 3. meseca trudnoće do jednog meseca pre porođaja - % učesnika koje su primetile odsustvo novih strija
Preporučena maloprodajna cena: 3128 rsd

Naneti gel ujutru i uveče nežnim kružnim masažnim pokretima na željeno područje.
AQUA / WATER / EAU. PROPANEDIOL. CARBOMER. TROMETHAMINE. ALCHEMILLA VULGARIS LEAF EXTRACT. SODIUM BENZOATE. HEDERA HELIX (IVY) LEAF/STEM EXTRACT. SODIUM SALICYLATE. EQUISETUM ARVENSE EXTRACT. TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE. CITRIC ACID. 60A-1. Lista sastojaka može biti podložna promeni. Savetujemo vam da listu sastojaka proverite na poleđini samog proizvoda.