loading
CICA FILLER - Booster serum za korekciju bora

CICA FILLER - Booster serum za korekciju bora

3x10 ml

CICA-FILLER REPAIRING ANTI-WRINKLE SERUM - ampule za intenzivni tretman protiv bora tokom 30 dana.

Sadrži:
1- trojni kompleks aktivnih sastojaka (bakuhiol, Hyalu-3 i biljni patent preslica-virak-bršljan)

Bakuhiol je 100% prirodnog porekla i poseduje izuzetnu sposobnost stimulacije sinteze kolagena tipa 1. Deluje poput retinola, dokazanog borca protiv bora, ali bez neželjenih iritacija ili fotozentivnosti koje retinol može izazvati.
Drugi je dokazani Lierac patent sačinjen od tri prirodna sastojka: preslica-virak-bršljan, za borbu protiv gubljenja elastičnosti kože.

Treći je Hyalu-3 koncentrat, baziran na hijaluronskoj kiselini različitih molekularnih masa i kvascu agave, koji daje podsticaj stvaranju hijaluronske kiseline u tkivu, za dugotrajno delovanje.
2- Acetyl Hexapeptide-8 za suzbijanje kontrakcije mišića koji nabiraju kožu (delovanje slično botoksu, na mimične bore).
Serum se može koristiti ciljano na zonama bora ili na celom licu.

Pakovanje: Ampule nove generacije sa visokom koncentracijom aktivnih sastojaka, u praktičnom su plastičnom pakovanju sa poklopcem, u tri ampule od po 10 ml. Prvi rezultati se vide neposredno po nanošenju, i poboljšavaju iz dana u dan.

Nakon kliničke studije rađene u saradnji sa 114 žena, posle mesec dana korišćenja seruma dva puta dnevno, 75% njih je smatralo da su bore manje vidljive, a 82% da lice kompletno deluje odmornije i svežije.

Preporučena maloprodajna cena: 7.263,00 rsd.

Dostupno u bolje snabdevenim apotekama.