loading
Guam kapri helanke za oblikovanje

Guam kapri helanke za oblikovanje

Redukuju celulit, zatežu, toniraju, poboljšavaju mikrocirkulaciju i elastičnost kože. Oblikuju noge i zonu gluteusa. Ne utiču na gubitak kilograma. Od lake prozirne tkanine, može se koristiti i za sportske aktivnosti i kao odevni predmet.

Mikrofiber tkanina Emana® sadrži bioaktivne mineralne kristale integrisane u predivo, koji apsorbuju toplotu ljudskog tela i vraćaju je u formi blagotvornih dugih infracrvenih zraka (FIR).

Tehnologija mikroinkapsulacije GUAM® morskih algi u tkanini omogućava postepeno oslobađanje aktivnih anticelulit sastojaka na kožu i produžava njihovu efikasnost.

Ekskluzivni dizajn, sa bioaktivnim mineralnim kristalima, koji nudi masažni efekat tokom kretanja; zateže i podiže oblast gluteusa, oblikujući siluetu, uz prirodan efekat udobnosti.

Preporučena maloprodajna cena: 7.175 RSD

Emana® mikrofiber je patentirana tehnologija bezbedna za kožu, naučno testirana korišćenjem međunarodnih protokola, koje su sprovele nezavisne laboratorije. Ne nositi tokom trudnoće. Pranje na 40° C, bez upotrebe omekšivača. Ne koristiti centrifugu i ne sušiti u mašini za sušenje veša, ne peglati. Obući preko donjeg veša. Kada se oblači prvi put, ako je potrebno, lagano proširiti materijal rukama. Nakon prve upotrebe, proizvod se prilagođava obliku tela. Savetuje se korišćenje 6 sati dnevno tokom 30 uzastopnih dana. Veličine: XS/S, S/M, L/XL.
Sadržaj GUAM® mikrokapsula: voda, Caprylic Capric Triglyceride, mikronizovani prah morskih algi Laminaria Digitata.