loading
Guam Fango Crema Pancia e Girovita

Guam Fango Crema Pancia e Girovita

150 ml

Guam Fango krema za stomak sa toplim efektom FIR 150 ml

Fango krema za stomak FIR ima praktičnu i brzu primenu a redukuje nesavršenosti izazvane taloženjem masnih naslaga na području stomaka/struka. Zahvaljujući svojstvima GUAM® algi u kombinaciji sa fino usitnjenim crnim turmalinom i plemenitim biljnim fitokompleksima za mršavljenje (gorka pomorandža, kofein u lipozomima, eterična ulja limuna, vitamin E) ciljano deluje na:
- redukciju masnih naslaga
- neestetske pojave (celulit)
- vraća koži čvrstinu i elastičnost

* FIR (Far Infrared Rays) Sadrži bioaktivne mineralne kristale turmalina koji apsorbuju toplotu ljudskog tela i vraćaju je u formi dugih infracrvenih zraka, stimulišući time mikrocirkulaciju kože i oksigenaciju i regeneraciju oštećenih tkiva.

Preporučena maloprodajna cena: 2.895,00 din.

Fango kremu za stomak FIR nanesite na deo regije zahvaćene masnim naslagama, nežno masirajte do potpunog upijanja. Napomena: Pojava crvenila i blagog peckanja je normalna propratna pojava, prolaznog karaktera. Ne preporučujemo upotrebu na vrlo osetljivoj koži. Tokom upotrebe izbegavajte kontakt sa očima i sluzokožom, primenjujte samo na neoštećenoj koži. Ne izlažite se direktnoj sunčevoj svetlosti nakon nanošenja Fango kreme FIR.
Guam alge, fitokompleks za mršavljenje ( Citrus aurantium, kofein), eterična ulja limuna, vitamin E.