loading
DARPHIN Stimulskin Plus absolute youth odyssey 2023

DARPHIN Stimulskin Plus absolute youth odyssey 2023

Darphin STIMULSKIN SET 2023


Set sadrži:


Darphin STIMULSKIN PLUS krema 50ml
Darphin STIMULSKIN PLUS serum 5ml
Darphin STIMULSKIN PLUS intenzivan tretman ampula 5ml
Darphin STIMULSKIN PLUS krema za predeo oko očiju i usana 5ml
Darphin STIMULSKIN PLUS špatula za masažu

Stimulskin Plus krema pruža iz dana u dan celokupni podmlađujući tretman. Vidljivo redukuje linije i bore, zateže kožu i čini je blistavom. Vrhunsko luksuzno iskustvo, sa formulom koja kombinuje morski dragulj, Sea Emerald i inovativne peptide, sačinjeno od izuzetno bogate i svilenkasto glatke teksture, daje vidljivo mlađe i blistavo lice.

Stimulskin Plus serum ima izuzetnu moć, svilenkaste je teksture koja se brzo upija u kožu. Iskorišćavajući moć Sea Emerald-a, dragocenog botaničkog dragulja, zajedno sa kompleksom moćnih peptida, konture lica su vidljivo podignute, koža izgleda ponovo učvršćena, linije i bore su zaglađene, a ten izgleda prosvetljen. Ovaj serum nudi vrhunsko čulno iskustvo apsolutnog preoblikovanja lica.

Stimulskin Plus intenzivan tretman sa ampulama pomaže stimulaciju i regeneraciju ćelija, za samo 30 dana! Momentalni rezultati: lifting efekat i blistavost kože. Ova luksuzna formula sadrži ekstrakt hematita, acetil glukozamin, oligopeptide, Deepsan, a zajedničkim dejstvom pojačavaju produkciju kolagena, umanjuju vidljivost linija i bora, i vraćaju mladalački sjaj licu.

Stimulskin Plus krema za predeo oko očiju i usana sadrži naš novi botanički kompleks koji cilja na ova delikatna područja i nudi potpuno podmlađivanje.

Na očišćeno lice nanesite serum, zatim kremu pa kremu za područje oko očiju.

Intenzivni tretman ampulama koristite kao kuru 4 nedelje: uzmite 2 doze pipetom i nanesite na lice i vrat, ujutru i uveče.