loading
DARPHIN Ideal Resource radiant journey set 2023

DARPHIN Ideal Resource radiant journey set 2023

Darphin IDEAL RESOURCE radiant journey set 2023


Set sadrži:


Darphin IDEAL RESOURCE Krema 50ml
Darphin INTRAL serum 5ml
Darphin IDEAL RESOURCE Retinol uljani koncentrat 7 kapsula


U srcu ove bogate Ideal Resource kreme je jedinstven trio cveća – japanski korov, gotu kola i beli hibiskus – a koji zajedno u sinergiji prave vitalan izvor neophodan za mlađi izgled kože. Zajedničkim dejstvom postepeno otkrivaju idealnu kožu i istovremeno pružaju jedinstveno čulno iskustvo, pomažu obnovu prirodnog kolagena, pokreću prirodnu obnovu ćelija, i oživljavaju ten blistavim izgledom.


Darphin Intral serum je inovativan proizvod koji umiruje osetljivu kožu i čuva njen mladalački izgled. Ultra lagani serum se brzo upija u kožu i intenzivno je hidrira. Pomaže u smirivanju crvenila i iritacije uzrokovane agresorima iz okoline i suzbija vidljive znakove starenja. Sa specijalno formulisanom kombinacijom resveratrola, salicilne kiseline, zaštićenog komleksa i ekstraktom cistusa(pink rock rose), ovaj serum je zaštitnik koji pomaže u obnavljanju kože i njenog sjaja, svakodnevno.


Darphin Ideal Resource Retinol uljani koncentrat Snažne nepropusne kapsule koje transformišu kožu lica i predeo oko očiju. Svaka kapsula pruža infuziju retinola sa botaničkim pojačanjem, da bi vidno smanjila linije i bore, poboljšala sjaj i ton. Uz hranjivo ulje jojobe, svaka kapsula hrani i obnavlja, za vidno podmlađenu kožu. Koristite zaštitnu kremu sa SPF faktorom i ograničite izlaganje suncu za vreme korišćenja i nedelju dana posle.

Ideal Resource kremu naneti ujutro i uveče na lice i dekolte nakon odgovarajućeg seruma i/ili aroma terapijske nege.

Intral serum naneti na očišćeno lice.

Ideal Resource retinol uljani koncentrat naneti uveče samostalno ili u kombinaciji sa odgovarajućom kremom.

Ideal Resource krema: resveratrol, salicilna kiselina, zaštićeni komleks i ekstrakt cistusa(pink rock rose).

Intral serum: CALM COMPLEX (kamilica, glog, božur, D-pantenol, polisaharidi), resveratrol, Pink Rock Rose.

Ideal Resource retinol uljani koncentrat: Retinol (vitamin A), jojoba, susam, makadmija i arganovo ulje.