loading
Intral Active Stabilizing Lotion

Intral Active Stabilizing Lotion

100 ml

Intral emulzija

Lagana emulzija snažnih aktivnih sastojaka, smanjuje crvenilo, smiruje i štiti kožu od štetnih spoljašnih agresora. Moćan botanički kompleks za smirenje, balansirajući probiotički ferment, hijaluronska kiselina i ekstrakt soje, daju naprednu formulu koja pomaže u stabilizaciji i zdravom izgledu kože.
Koža je jača, jedra, glatka i blistavija.

Pogodno za sve tipove kože, uključujući osetljivu kožu. Izbegavajte područje oko očiju. 93% sastojaka je prirodnog porekla. Dermatološki testirano.

Način upotrebe: Ujutro i uveče nanesite nakon seruma i nežno umasirajte u lice i vrat. Može se koristiti samostalno kao lagana hidratantna krema ili kao mlečni losion pre hidratantne kreme.
CALM COMPLEKS: kompleks od 3 biljna ekstrakta: kamilica, glog i božur, u kombinaciji sa D pantenolom i polisaharidom za umirenje i zaštitu kože.
EKSTRAKT PLUTNJAKA (CORK OAK): moćan sastojak odabran zbog svoje sposobnosti da pomaže kod vizuelnih znakova iritacije. Zvezda sastojak u tehnologiji aktivnog nosača stabilizujućeg losiona, obrađuje se u više koraka kako bi koncentrovao aktivni sastojak u ulju i obezbedilo odgovarajuće unošenje u kožu.
AKTIVNI: sa hijaluronskom kiselinom visoke molekulske težine koja pomaže u privlačenju i zadržavanju vode, Lactobacillus Ferment za umirenje i uravnoteženje kože i acetil glukozamin, amino šećer poznat po svojim nežnim piling svojstvima Carrier Technology.
CRIO BLEND TEHNOLOGIJA: Tehnologija sa moćnim postupkom ekstrakcije koja oslobađa potencijal ekstrakta Plutnjaka u nosaču (kokosovo ulje). Ovo omogućava isporuku emulzije na kožu putem ulja, koja ima strukturni afinitet prema koži.