loading
Stimulskin Set 2019

Stimulskin Set 2019

Darphin STIMULSKIN PLUS DIVINE set 2019

Set sadrži:

- Stimulskin Plus Multi-Corrective Cream 50 ml
- Stimulskin Plus Multi-Corrective Divine Eye Cream 5 ml POKLON
- Stimulskin Plus Multi-Corrective Divine Serumask 5 ml POKLON
- 8 Flowers Nectar Aromatic Oil Care 4ml POKLON
- Masažer za područje oko očiju POKLON

Stimulskin krema nudi inovativno rešenje za problem svih znakova starenja kože. Stvorena da imitira rezultate efektne dubinske masaže Pierre Darphin-a, ova krema prijatne teksture ispravlja sve vidljive i nevidljive znakove starenja, uključujući fine linije, bore, neujednačen ten i dehidriranost kože.
Formulisana u malim serijama, Stimulskin Plus, vrhunska luksuzna krema, kombinuje ekskluzivni ekstrakt Sea Emerald™ sa ekstraktom Samphire i peptide, smeštene u izvanredno bogatoj i svilenkasto glatkoj teksturi. Koža će izgledati i osećati se vidljivo mlađe i blistavije.
60% sastojaka je prirodnog porekla, bez parabena, nekomedogeno i dermatološki testirano.

Stimulskin krema za zonu oko očiju, za anti-age transformaciju ovog osetljivog područja. Jedinstvena kombinacija kristalne smole, prosvetljavajućeg žada i moćnog morskog dragulja, doprinosi mladalačkom izgledu i zategnutosti predela oko očiju. Celokupno područje je vidljivo preoblikovano i izuzetno hidrirano. Koža oko očiju je čvršća, glatka i zategnuta, smanjuju se vidljivost tamnih kolutova i nadutost. 81% sastojaka je prirodnog porekla. Bez parabena, nekomedogeno i oftamološki testirano.

Stimulskin serum maska je ultimativna maska za lice koja otkriva mladost, inspirisana najproduktivnijim i najluksuznijim tertmanom Darphin instituta. U srcu maske laži jačina preoblikovanja Stimuslkin plus seruma, push-up efekta sa dragocenim morskim draguljem i drugim moćnim anti-age sastojcima iz mora. Nakon aplikacije koža je obnovljena, a luksuzom, redovnom upotrebom se vidno podmlađuje. Tekstura poboljšana, linije i bore su umanjene, tonus popravljen i kompletne konture lica preoblikovane, 72% sastojaka je prirodnog porekla. Bez parabena. Dermatološki testirana. Klinički dokazana efikasnost. Naneti na na čistu kožu lica, vrata i dekoltea, otkloniti maramicom nakon 10 minuta.

Aromatično ulje Nektar 8 cvetova je podmlađujući eliksir, potekao iz prave tradicije aromaterapije, mešavina retkih i aromatičnih esencija iz 8 dragocenih cvetova: smilje, ylang ylang, pačuli, neroli, ruža, lavanda, jasmin i iris, sa vitaminima A, C i E, ekstraktom urme i ekstraktom arktičke brusnice, bogat omega 3 i 6 masnim kiselinama.
Antioksidantna formula, ishranjuje i pomaže umanjenju linija i bora na licu, zateže kožu i obnavlja je i vraća joj sjaj. Sa ženstvenim, senzualnim mirisom, može se koristiti i kao parfem.
Ova holistička nega stvara osećaj sveukupne lepote, uz delotvorno podmlađivanje kože.

Naveden na kutiji seta, za svaki proizvod, pojedinačno.