loading
Predermine Holiday Gift Set 2018

Predermine Holiday Gift Set 2018

Set sadrži:
- Predermine krema (50 ml)
- Korektivna krema protiv bora oko očiju (5 ml)
- Organsko aromatično ulje jasmin (4 ml)

Predermine krema - Prédermine Densifying Anti-Wrinkle Cream je idealna za umornu kožu. Svojom intenzivnom lepezom biljnih ekstrakata rastavića za zatezanje i biljnim pseudo-kolagenom, koristi se da povrati elastičnost i tonus kože. Sprečava pojavu neravnina i bora na koži. Vidljivo ublažava pojavu tankih linija. Koža dobija osvežen i nežan izgled. 79% sastojaka su prirodnog porekla. Za najbolje rezultate, kombinovati kremu sa Darphin Predermin serumom ujutro i aromatičnim uljem jasmina uveče.
Formula je bez parabena. Nekomedogena. Dermatološki testirana.


Korektivna krema za zonu oko oka
je svilenkaste teksture, deluje na izražene fine linije, ali i duboke bore oko očiju, tako što ih ublažava. Istovremeno vidljivo obnavlja gipkost, prirodnu blistavost i sjaj tankom i specifičnom području oko očiju. Koža je mekša i prozračnija.
Formula je bez parabena. Nekomedogena. Dermatološki testirana.

Organsko aromatično ulje jasmin je luksuzno, jako koncentrovano ulje, koje poboljšava tonus i elastičnost kože. Stimuliše rast ćelija, obnavlja ih i čini kožu čvršćom. Preporučuje se za zatezanje i učvršćivanje zrele kože. Uveče se nanosi na prethodno očišćenu kožu (naneti nekoliko kapi na jagodice prstiju, udahnuti miris i umasirati u lice laganim pokretima, u svim pravcima, ka spoljašnjosti), nakon čega sledi krema. Za najbolje rezultate kod dehidrirane kože, treba ga kombinovati sa Darphin Predermine ili Stimulskin Plus kremom, koje se naknadno nanose.

Predviđeno za svakodnevnu negu kože.