loading
Shampoo Rinforzante

Shampoo Rinforzante

200 ml

Šampon se koristi kao idealna kombinacija sa ampulama za spoljašnje delovanje protiv opadanja kose. Specifičan je po tome što pospešuje mikrocirkulaciju, hrani i jača koren kose.

Sadrži Tricofoltil® (kompleks sa lanenim uljem, bakrom i biotinom), ekstrakte biljke Olax Dissitiflora, China, testeraste palme i semena bundeve, koji jačaju i štite kosu. Hajdučka trava, hmelj i slez hidriraju, dok mentol i esencijalna ulja organskog ruzmarina i čajevca imaju osvežavajuće dejstvo. Ekstrakt koprive normalizuje lučenje sebuma na vlasištu. Formula je obogaćena organskim aloe vera gelom, koji vrši zaštitnu funkciju na koži.

Ne sadrži PEG, silikon i parabene. Testirano na nikl. Proizvod je dermatološki ispitan.

Preporučena maloprodajna cena: 1.821,00 din.

Nekoliko minuta se nakon nanošenja masira koren kose, a zatim dobro ispere.
Najbolji rezultati postižu se kombinovanjem šampona sa BioKap ampulama protiv opadanja kose i kapsulama koje se piju istovremeno.
Aktivne biljne komponente:
- Tricofoltil® kompleks (sa lanenim uljem, bakrom i biotinom)
- ekstrakt Olax Dissitiflora, afričke biljke, koja obavlja važnu ulogu na korenu kose pojačavajući protok krvi u krvnim sudovima i omogućava idealnu apsorpciju aktivnih komponenti
- ekstrakt aloe vere vrši zaštitnu funkciju
- ekstrakti koprive i ljute paprike (Capsicium), koji pospešuju mikrocirkulaciju i vazodilataciju, odnosno unos kiseonika i nutrijenata u koren dlake i na taj način ga jačaju
- ekstrakti testeraste palme i semena bundeve, koji imaju protivupalno delovanje
- ekstrakti biljaka China i hajdučke trave koji stimušu rast kose
- biljni enzimi sleza i ekstrakti hmelja koji imaju hidratantnu funkciju
- mentol, esencijalna ulja organskog ruzmarina i čajevca imaju osvežavajuće dejstvo