PRAVILA ZA UČEŠĆE U FOTO-KONKURSU “WELEDA INSPIRACIJA 2023”

11. jula 2023.  |  Foto-konkurs Preporuka

PROPOZICIJE

Konkurs traje do 20. oktobra 2023. godine.

Weleda-Herbarijum dragocenih biljaka odabrana je tema našeg ovogodišnjeg foto-konkursa Weleda inspiracija, koji organizujemo od 2016, sa željom da umrežimo razmišljanja svih vas koji prirodu volite, štitite i u njoj uživate.
Kroz Weleda Inspiraciju smo započeli, prvu globalnu kampanju „Ti si priroda“ krajem 2019, oslanjajući se na ključne vrednosti našeg brenda, a ove godine, pridružite nam se u širenju „zelenih“ ideja.

– Fotografije treba da odgovore na temu: Weleda-herbarijum dragocenih biljaka

Weleda inspiracija nas vodi kroz trave, grmove i livade, da upoznamo biljke pune tenzida, flavonoida, saponina, aminokiselina, vitamina, tanina, pektina, esencija… Ove godine želimo da blagotvorno bilje koje volimo prikupimo u naš foto-herbarijum.

Travke što mirišu u čaju sa medom, meleme za ljute rane, lekove za dušu, snagu za živce.
Gajite ih. Nađite ih. Uberite, ponesite, sačuvajte, osušite, ispresujte, dodajte prstohvat, začinite, omađijajte, zalečite… I slikajte.
Slikajte ih u polju, u saksiji, u ruci, ispod nogu, u salati, u teglici, u herbarijumu, u kutiji sa uspomenama.

– Za učešće u konkursu neophodno je da fotografije budu javno objavljene na vašoj Facebook ili Instagram stranici sa tagovima #WeledaInspiracija2023 (u obzir ćemo uzeti i #WeledaInspiracija23) i @WeledaSrbija.

– Nije obavezno da na fotografijama budu Weleda proizvodi.

– Neophodno je da fotografije budu originalne (autorske) – njihova autentičnost će se proveravati.

– Fotografije za konkurs moraju biti kvadratne ili pravougaone (uspravne), visoke rezolucije (podešavanje telefona na najveće moguće fotografije, ako radite telefonom) i sačuvane u originalnoj veličini, zbog štampe u Weleda kalendaru.

– Ako vaša fotografija bude odabrana, original ćete poslati na e-mail adresu: weledainspiracija@doing.rs.

– Deo najzanimljivijih fotografija tokom konkursa delićemo na Facebook i Instagram stranicama Weleda Srbija. Nećemo objavljivati sve fotografije pristigle na konkurs.

– Žiri će na kraju konkursa odabrati 13 fotografija koje će biti štampane na zidnom kalendaru Weleda Srbija za 2024. godinu: 12 fotografija za svaki mesec i jednu za naslovnu stranu.

– Organizatori imaju pravo da fotografijama dobijenim na ovom konkursu raspolažu u vlastite promotivne svrhe u elektronskim ili štampanim medijima (na primer, objavljivanjem na stranicama svojih društvenih mreža) uz navođenje autora. Dalje širenje fotografija ne možemo kontrolisati i za to ne snosimo odgovornost.

– Autore fotografija odabranih za novi kalendar nagradićemo vrednim poklonima – paketima Weleda kozmetike za negu i higijenu lica i tela, a autora naslovne fotografije velikim (porodičnim) Weleda paketom. U paketima će biti i Weleda kalendar 2024.

– Odabranih 13 fotografija objavićemo na našim društvenim mrežama (Facebook i Instagram) krajem novembra 2023.

Uvoznik Weleda asortimana za Srbiju,
Do-Ing Beograd

U Beogradu,
11. jula 2023. godine