loading
Phytomillesime Leave-in nega za farbanu i kosu sa pramenovima

Phytomillesime Leave-in nega za farbanu i kosu sa pramenovima

150 ml

Koncentrat koji čini kosu lepšom, ojačava vlasi i obnavlja lipidnu barijeru. Boja je zaštićena, ostaje sjajna i intenzivna. U osnovi formulacije je tehnologija Crvene srcolike jabuke (Red Love Apple®).

Phytomillesime specijalna Leave-in nega obezbeđuje tri efekta:

- Intenzivna zaštita
Zahvaljujući odabranim prirodnim sastojcima, dlaka duže održava svoju celost, a boja ostaje dugotrajno intenzivna. Tehnologija Crvene srcolike jabuke (Red Love Apple®), bogata je antocijanima - prirodnim pigmentima koji jabuci daju intenzivnu crvenu boju i blokiraju slobodne radikale, štiteći kosu od oksidacije. Kao da je prevučena odbrambenim štitom, dlaka je zaštićena od agresivnih spoljnih uticaja.

- Nega
Obnavljanjem lipidne barijere kose, Phytomillesime ojačava kosu, čini je mekšom i izdržljivijom. Kosa je savršeno zbrinuta, vlasi izglađene, a boja dobija neuporediv sjaj, uz nov, blistav intenzitet.

- Lakše oblikovanje
Raščešljavanje kose je olakšano, pri čemu se kosa jednostavno oblikuje i kontroliše. Phytomillesime joj pruža posebnu lepotu!

Proizvod raspršite po vlažnoj kosi nakon pranja ili po suvoj kosi, kao dnevni proizvod koji se ne ispire.
Pomoću Phytomillesime koncentrata olakšano je oblikovanje kose. Boju farbane i kose sa pramenovima čini lepšom i sjajnijom.