loading
Predermine Holiday Gift Set 2018

Predermine Holiday Gift Set 2018

Set sadrži:
- Predermine krema (50 ml)
- Korektivna krema protiv bora oko očiju (5 ml)
- Organsko aromatično ulje jasmin (4 ml)

Predermine krema - Prédermine Densifying Anti-Wrinkle Cream je idealna za umornu kožu. Svojom intenzivnom lepezom biljnih ekstrakata rastavića za zatezanje i biljnim pseudo-kolagenom, koristi se da povrati elastičnost i tonus kože. Sprečava pojavu neravnina i bora na koži. Vidljivo ublažava pojavu tankih linija. Koža dobija osvežen i nežan izgled. 79% sastojaka su prirodnog porekla. Za najbolje rezultate, kombinovati kremu sa Darphin Predermin serumom ujutro i aromatičnim uljem jasmina uveče.
Formula je bez parabena. Nekomedogena. Dermatološki testirana.


Korektivna krema za zonu oko oka
je svilenkaste teksture, deluje na izražene fine linije, ali i duboke bore oko očiju, tako što ih ublažava. Istovremeno vidljivo obnavlja gipkost, prirodnu blistavost i sjaj tankom i specifičnom području oko očiju. Koža je mekša i prozračnija.
Formula je bez parabena. Nekomedogena. Dermatološki testirana.

Organsko aromatično ulje jasmin je luksuzno, jako koncentrovano ulje, koje poboljšava tonus i elastičnost kože. Stimuliše rast ćelija, obnavlja ih i čini kožu čvršćom. Zato se preporučuje za zatezanje i učvršćivanje zrele kože. Za najbolje rezultate kod dehidrirane kože, treba ga kombinovati sa Darphin Predermine ili Stimulskin Plus kremom, koje se naknadno nanose.

Predviđeno za svakodnevnu negu kože.