loading
Exquisage set

Exquisage set

Aktivni sastojci krema revitalizuju kožu i čine je blistavom, uz ekskluzivni CellueVie kompleks, koji izglađuje bore i učvršćuje kožu lica. Dopunite svoj ritual nege mirisnim, obnavljajućim Aromatičnim uljem jasmina.

Exquisâge Beauty Revealing krema za lice jača kožu i štiti je od umora i istrošenosti. CelluVie kompleksom budi i aktivira životnu energiju, dok probiotici podstiču oporavak zaštitne barijere kože, pomažući joj da duže zadrži vlažnost i zaštiti se od agresivnih faktora spoljašnje sredine. Balansira različite emolijente sa moćnim sastojcima, stvarajući komfornu teksturu koju ćete na licu osećati poput “druge kože”. Bogata na dodir, brzo se upija i na koži postaje najfiniji, nemasni veo prijatnosti i mekoće.

Exquisâge Beauty Revealing krema za zonu oko oka i usana vraća energiju koži, uz izražajne oči i izuzetan osmeh. Zahvaljujući revolucionarnom CelluVie kompleksu, koji podražava prirodnu proizvodnju kolagena, i zlatnoj kamilici, ova senzualna krema brzo obnavlja, hidrira i štiti kožu. Elastičnost je vidno poboljšana. Linije i bore se ublažavaju. Sjaj je pojačan, a vidljivost podočnjaka i nadutosti vidno smanjena.

Aromatično ulje jasmina je luksuzno, jako koncentrovano ulje, koje poboljšava tonus i elastičnost kože. Stimuliše rast ćelija, obnavlja ih i čini kožu čvršćom. Zato se preporučuje za zatezanje i učvršćivanje zrele kože.