loading
Predermine Set 2017

Predermine Set 2017

Idealna za sve tipove kože sa borama, Predermine formula čini kožu mekom i glatkom - istovremeno je podmlađena, a bore ublažene.

Ovaj luksuzni set sadrži Predermine kremu od 50 ml, Korektivnu kremu za zonu oko oka od 15 ml i Aromatično ulje jasmin od 5 ml.

Predermine krema je idealna za umornu kožu. Svojom intenzivnom lepezom biljnih ekstrakata rastavića za zatezanje i biljnim pseudo-kolagenom, koristi se da povrati elastičnost i tonus kože. Sprečava pojavu neravnina i bora na koži. Vidljivo ublažava pojavu tankih linija. Koža dobija osvežen i nežan izgled.

Korektivna krema za zonu oko oka je svilenkaste teksture, deluje na izražene fine linije, ali i duboke bore oko očiju, tako što ih ublažava. Istovremeno vidljivo obnavlja gipkost, prirodnu blistavost i sjaj tankom i specifičnom području oko očiju. Koža je mekša i prozračnija.

Aromatično ulje jasmina je luksuzno, jako koncentrovano ulje, koje poboljšava tonus i elastičnost kože. Stimuliše rast ćelija, obnavlja ih i čini kožu čvršćom. Zato se preporučuje za zatezanje i učvršćivanje zrele kože. Za najbolje rezultate kod dehidrirane kože, treba ga kombinovati sa Darphin Predermine ili Stimulskin Plus kremom, koja se naknadno nanosi.

Predviđeno za svakodnevnu negu kože.